Privacyverklaring

Hierbij treft u de Privacy & Cookie Statement aan van Hypotheken.nl. Dit Privacy & Cookie Statement is van toepassing op alle diensten, producten en activiteiten van Hypotheken.nl. Hypotheken.nl is een handelsnaam van en wordt beheerd door Centeuro B.V. welke op deze pagina een separate toelichting heeft.

Persoonlijke gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor een e-mail nieuwsbrief, deelneemt aan een actie, gebruik maakt van onze interactieve of online diensten of contact opneemt met Hypotheken.nl, worden de door u verstrekte en gebruikte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt.

Door het invoeren van uw persoonlijke gegevens op onze website gaat u ermee akkoord, dat uw gegevens worden opgeslagen in de database van de Hypotheken.nl. Wij hechten er grote waarde aan dat de verwerking van uw persoonlijke gegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van uw privacy. Wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend met betrekking tot Hypotheken.nl. Iedere verwerking is in overeenstemming met de wet en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. Onze verwerking van persoonsgegevens is krachtens de Wet bescherming persoonsgegevens gemeld bij de Registratiekamer te ’s-Gravenhage.

Doeleinden gegevens

De verstrekte persoonsgegevens kunnen door Hypotheken.nl worden verwerkt voor de volgende doeleinden:

  • Om u op de hoogte te houden van de producten en diensten van Hypotheken.nl;
  • Om u een nieuwsbrief, gebruikersinformatie, servicebericht of andere (al dan niet elektronische) boodschap te sturen;
  • Om de door u verzochte contactmomenten mogelijk te maken bij AFM geregistreerde, en tevens Wft-gecertificeerde, adviespersonen en/of –organen.

Gegevensverstrekking aan derden

Gegevensverstrekking aan derden geschied uitsluitend nadat u toestemming heeft gegeven door een vinkje op het lezen van deze privacyverklaring. Gegevensverstrekking aan derden wordt momenteel uitsluitend in samenwerking met Van Bruggen Adviesgroep B.V. uitgevoerd. Indien u een contactverzoek bij Hypotheken.nl hebt ingediend zal deze dan ook door communicatieorganen van Van Bruggen Adviesgroep B.V. worden behandeld.

Cookiebeleid

Bij bezoek van websites van Hypotheken.nl kan informatie over uw gebruik van deze websites worden verzameld door middel van cookies. Cookies zijn kleine tekst bestanden die door een website op uw computer worden gezet en zijn niet schadelijk voor uw computer.

Cookies helpen om het navigeren in een website te vergemakkelijken door het onthouden van bijvoorbeeld inlognamen, wachtwoorden, berekenmodules en (taal-)voorkeuren. Er bestaan ook cookies die op basis van de websites die u bezoekt een inschatting maken van uw interesses. Deze cookies onthouden alleen uw voorkeuren en interesses, op basis van uw surfgedrag en bevatten geen persoonsgegevens.

Hypotheken.nl kan cookies plaatsen voor de volgende doeleinden:

  • om het gebruik van haar websites te analyseren
  • om haar websites te optimaliseren
  • om meer op u gerichte informatie op haar websites te plaatsen
  • voor het ontplooien van marketingactiviteiten rondom de producten van Hypotheken.nl

De cookies die uw voorkeuren onthouden en het navigeren door de websites van Hypotheken.nl vergemakkelijken kunt u uitzetten via uw browserinstellingen. Raadpleeg indien nodig de help functie van uw browser. Indien u deze cookies uitzet kunt u niet altijd van alle mogelijkheden van de websites van Hypotheken.nl gebruik maken. De cookies die door adverteerders worden geplaatst om uw surfgedrag te volgen kunnen worden uitgezet via www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren. Na het uitschakelen van deze cookies blijft u overigens wel advertenties zien, deze zijn echter niet meer op uw interesses afgestemd.

Centeuro B.V.

Hypotheken.nl is onderdeel van de collectieve vergunning financiële dienstverlening van Franchnet BV onder AFM-nummer: 12015503 en wordt beheerd door Centeuro BV. Producteninformatie wordt geleverd door Nationale Hypotheekbond B.V. en is geregistreerd onder AFM-nummer: 12016667.

Wijziging Privacyverklaring & Cookiebeleid

Hypotheken.nl behoudt zich het recht voor dit Privacy & Cookie Statement aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina gepubliceerd worden.