Hypotheekaanbieders

Op hypotheken.nl worden ongeveer 40 hypotheekproducten van ruim 25 hypotheekaanbieders vergeleken op basis van rentetarieven en maandlasten. Elke situatie is anders en het is niet per definitie zo dat de meest gunstige aanbieder bij de ene specifieke situatie of scenario ook de meest gunstige partij is voor andere situaties.

Rentetarieven vormen uiteraard een belangrijke variabele om hypotheekaanbieders op te vergelijken. Daarnaast is het ook van belang goed naar de hypotheekvoorwaarden te kijken, zodat de keuze ook in de toekomst.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de aanbieders die vergeleken worden op hypotheken.nl. Met onze maximale hypotheek module worden deze aanbieders vergeleken op basis van uw persoonlijke situatie:

Mijn hypotheek mogelijkheden berekenen

Wij vergelijken een groot aantal hypotheekproducten. Wij willen u daarmee een zo’n onafhankelijk mogelijk beeld geven. Niet elke hypotheekadviseur kan voor al deze producten ook de hypotheek aanvragen. Een hypotheekaanbieder kan namelijk met een beperkt aantal adviseurs samenwerken of bijvoorbeeld alleen rechtstreeks. Wij kunnen dus niet garanderen dat als u een afspraak maakt met een adviseur die ook daadwerkelijk alle hypotheekproducten die op deze site worden getoond kan aanvragen.