ABN Amro hypotheek

Een van de aanbieders van hypotheken in Nederland is ABN Amro, een resultaat van verschillende fusies in de bankenwereld. Binnen ABN Amro worden verschillende hypotheken aangeboden voor particulieren, zoals een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. Het kan lastig zijn om te bepalen welke hypotheek het beste bij uw situatie past, daarvoor biedt ABN Amro een gratis adviesgesprek aan. Tijdens het adviesgesprek kan een hypotheekadviseur van ABN Amro u meer inzicht geven in de verschillende mogelijkheden van de hypotheekverstrekker.

Hypotheken van ABN Amro

In het verleden bood ABN Amro meerdere hypotheken aan, maar dat aantal is inmiddels teruggeschroefd naar vier hypotheken: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een restschuldfinanciering en een aflossingsvrije hypotheek. De voorwaarden van deze hypotheken verschillen sterk van elkaar, laat u daarom goed informeren voordat u een hypotheek bij ABN Amro afsluit. Het percentage aan rente en aflossing in de maandelijkse lasten verschilt bijvoorbeeld sterk bij een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende hypotheekvormen die worden aangeboden.

Hypotheken online vergelijken

Wilt u een hypotheek afsluiten? Het is sterk aan te raden om verschillende hypotheken met elkaar te vergelijken voordat u deze afsluit. De ene hypotheekverstrekker biedt bijvoorbeeld aantrekkelijkere voorwaarden aan, daarbij is de hypotheekrente niet altijd overal gelijk. Op onze website vindt u een handige tool om de hypotheken van ABN Amro te vergelijken met hypotheken van andere hypotheekverstrekkers. Zo ziet u in een oogopslag welke hypotheekvorm en hypotheekverstrekker het beste bij uw persoonlijke situatie past!