Aegon hypotheek

Aegon is een Nederlandse bank, die in 1983 is opgericht bij de samenvoeging van AGO en Ennia. Onder andere KNAB is een onderdeel van Aegon, naast de verzekerings- en hypotheektak van deze bank. Aegon biedt zes verschillende hypotheekvormen aan, waar de annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek twee goede voorbeelden van zijn. Door de diversiteit aan hypotheken binnen Aegon, vindt u hier altijd een hypotheek die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Het blijft echter aantrekkelijk om hypotheken met elkaar te vergelijken, doordat de hypotheekrente en hypotheekvoorwaarden sterk kunnen verschillen.

Hypotheken van Aegon

Aegon biedt zes verschillende hypotheekvormen aan, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een bankspaarhypotheek, een spaarhypotheek, een aflossingsvrije hypotheek en een combinatiehypotheek. Welke hypotheekvorm het beste bij uw situatie past is afhankelijk van verschillende aspecten. Een hypotheekadviseur van Aegon kan u hier meer over vertellen. Dit kan bij Aegon online, maar ook bij u thuis. Net wat u zelf het prettigste vindt werken! Het is belangrijk om meer te weten te komen over de verschillende hypotheekvormen om financiële risico’s te mijden.

Hypotheken online vergelijken

Voorafgaand aan het afsluiten van uw hypotheek is het sterk aan te raden om hypotheken met elkaar te vergelijken. Naast de verschillende hypotheekvormen bij Aegon, kunt u eenzelfde hypotheekvorm ook elders afsluiten. Door hypotheekvormen, hypotheekverstrekkers en vooral hypotheekrentes met elkaar te vergelijken, vindt u altijd de meest voordelige optie voor uw situatie. Op onze website vindt u een handige vergelijkingstool om de verschillende hypotheken met elkaar te vergelijken en uw maximale hypotheek te berekenen.