Argenta hypotheek

Argenta is een in België gevestigde bank, die in 1956 werd opgericht. De bank biedt verschillende diensten aan en is voornamelijk gericht op de internetmarkt, evenals bijvoorbeeld Knab die dit in Nederland doet. Naast sparen en verzekeren is het bij Argenta mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor bijvoorbeeld de koop of bouw van een nieuwe woning. Naast uitstekende voorwaarden probeert Argenta aantrekkelijke hypotheekrentes aan te bieden om klanten over de streep te trekken. Het aanbod aan verschillende hypotheekvormen is echter beperkt bij Argenta, zeker in vergelijking met de meeste Nederlandse hypotheekverstrekkers.

Hypotheken van Argenta

Wanneer u op zoek bent naar een hypotheek van Argenta, heeft u de keuze uit twee verschillende hypotheekvormen. Zo is het mogelijk om een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek af te sluiten bij deze bank. Dit zijn de meest gekozen hypotheekvormen bij banken, al bieden veel andere hypotheekverstrekkers nog meer hypotheekvormen aan haar klanten aan. De voorwaarden van een annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek verschillen sterk, waardoor het belangrijk is om hier vooraf advies over in te winnen.

Advies over hypotheken

Hypotheken vergelijken kan u een flink voordeel opleveren op uw maandlasten, doordat de hypotheekrente van verschillende hypotheekverstrekkers verschilt. Op onze website vindt u een handige tool om de hypotheekrente, hypotheekvoorwaarden en hypotheekvormen van verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar te vergelijken. Zo betaalt u nooit teveel voor de koop of bouw van uw droomhuis! Ook is het mogelijk om uw maximale hypotheekwaarde te berekenen, zodat u weet in welke prijsklasse u een woning kunt zoeken.