ASR hypotheek

De ASR bank is een samenvoeging van de ASR Groep en Fortis AMEV in 2000, al bestaat ASR zelf al sinds 1720. Inmiddels is de ASR bank uitgegroeid tot een grote bank, die verschillende diensten aanbiedt aan particulieren en zakelijke klanten: sparen, verzekeren en hypotheken. Voor particulieren biedt ASR verschillende hypotheekvormen aan, zoals een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. Het hangt van verschillende aspecten af, welke hypotheek het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende hypotheekvormen. Welke hypotheekvorm van ASR past het beste bij u?

Hypotheken van ASR

ASR biedt vier verschillende hypotheken aan voor particulieren, namelijk: de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek, de spaarhypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. Bij de eerste twee hypotheekvormen betaalt u tijdens de looptijd maandelijks een deel van de hypotheek af, terwijl u bij een spaarhypotheek en de aflossingsvrije hypotheek van ASR aan het eind van de looptijd een volledige aflossing doet. Laat u vooraf goed adviseren over de verschillende hypotheekvormen en de gestelde voorwaarden, om onaangename financiële verrassingen te voorkomen.

Hypotheken online vergelijken

Om uw maandlasten zo laag mogelijk te houden is het belangrijk om hypotheken met elkaar te vergelijken. Hypotheekverstrekkers bieden bijvoorbeeld verschillende hypotheekvormen aan, een verschillende hypotheekrente en verschillende voorwaarden. Het is namelijk niet per definitie zo, dat de hypotheek met de laagste rente ook het voordeligste voor u is. Op onze website vindt u een handige tool om de verschillende hypotheken van ASR met elkaar en met hypotheken bij andere hypotheekverstrekkers te vergelijken.