Direktbank hypotheek

De Direktbank is sinds 1983 binnen Nederland actief, waar het zich voornamelijk richt op het aanbieden van verschillende hypotheekvormen voor consumenten. Oorspronkelijk kwam de Direktbank voort uit Fortis, maar inmiddels vormt het een onderdeel van ABN Amro. Opvallend is dat de Direktbank enkel hypotheken aanbiedt en bijvoorbeeld geen mogelijkheid tot het sparen, lenen of beleggen van geld. Binnen de bank worden acht verschillende hypotheekvormen aangeboden, wat een relatief groot aantal is voor een Nederlandse hypotheekverstrekker. Voor welke hypotheek van Direktbank kiest u?

Hypotheekvormen van Direktbank

Direktbank biedt acht verschillende hypotheekvormen voor particulieren aan, namelijk: een aflossingsvrije hypotheek, een annuïteitenhypotheek, een doorloophypotheek, een levenhypotheek, een lineaire hypotheek, een bankspaarhypotheek, een spaarhypotheek en een verhuiskrediet. Er zitten verschillende voorwaarden aan deze hypotheekvormen, denk bijvoorbeeld alleen al aan de aflossing. Bij sommige hypotheekvormen kiest u voor een geleidelijke aflossing van de hypotheek, terwijl u bij andere hypotheekvormen pas aan het einde van de looptijd aflost. Welke hypotheekvorm het beste bij uw situatie past, is afhankelijk van verschillende aspecten.

Hypotheken online vergelijken

Kies voor lage maandlasten, door hypotheken met elkaar te vergelijken. Het vergelijken van hypotheken geeft u inzicht in de verschillende hypotheekvoorwaarden bij hypotheekverstrekkers, verschillen in de hypotheekrentes, enzovoorts. Zo kunt u de meest gunstige hypotheek voor uw situatie vinden! Wellicht is dit bij de Direktbank, maar het kan ook bij een andere Nederlandse of Belgische hypotheekverstrekker zijn. Onze vergelijkingstool helpt u bij het vergelijken van verschillende hypotheekvormen en -verstrekkers. Daarbij biedt onze website u de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen.