Florius hypotheek

Florius richt zich enkel op het verstrekken van hypotheken aan Nederlandse particulieren en bijvoorbeeld niet op sparen, lenen of beleggen. Inmiddels is Florius, dat onderdeel is van ABN Amro, zestig jaar actief als hypotheekverstrekker. De bank biedt maar liefst negen verschillende hypotheekvormen aan voor particulieren, wat in vergelijking met veel andere Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers erg veel is. Voorbeelden van hypotheken bij Florius zijn de aflossingsvrije hypotheek, de annuïteitenhypotheek en de krediethypotheek. Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen deze hypotheekvormen, waardoor een hypotheekadvies gewenst is. Onze website helpt u hierbij!

Hypotheken bij Florius

Bij Florius worden negen verschillende hypotheekvormen aangeboden, namelijk: de aflossingsvrije hypotheek, de annuïteitenhypotheek, de bankspaarhypotheek, de krediethypotheek, de levenhypotheek, de lineaire hypotheek, de overbruggingslening, de spaarhypotheek en de verzilverhypotheek. Deze hypotheken verschillen sterk van elkaar, bijvoorbeeld qua aflossing. Bij de ene hypotheek lost u maandelijks een vast percentage van uw hypotheek af, terwijl u bij andere hypotheekvormen pas aan het einde van de looptijd begint met de aflossing.

Laat u goed adviseren over de verschillende hypotheekvormen en bijbehorende voorwaarden!

Hypotheken online vergelijken

Het vergelijken van hypotheken kan op onze website, zodat u in een oogopslag ziet welke hypotheek het beste aansluit bij uw situatie. Zo bent u ervan verzekerd, dat uw maandlasten zo laag mogelijk blijven. Vergelijk bijvoorbeeld verschillende hypotheekrentes, hypotheekvormen en hypotheekvoorwaarden bij de Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers met elkaar. Daarbij biedt onze website de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen, zodat u weet in welke prijsklasse u een woning kunt zoeken.