ING hypotheek

ING is een van de meest bekende, Nederlandse financiële dienstverleners, die zich richt op de internationale markt. Het bedrijf werd in 1991 opgericht, bij de fusie tussen de Nationale Nederlanden en de NMB Postbank Groep. Bij de ING is het mogelijk om te lenen, te sparen, geld te beleggen of een hypotheek af te sluiten. Voor particulieren worden verschillende hypotheekvormen aangeboden, waar de annuïteitenhypotheek en bankspaarhypotheek de bekendste van zijn. Laat u vooraf goed adviseren over de verschillende hypotheekvormen bij ING, zodat u niet voor verrassingen komt te staan op een later moment.

Hypotheken bij ING

Bij ING worden verschillende hypotheekvormen aangeboden voor particulieren. Dit maakt het mogelijk om uw droomhuis te kopen of wellicht zelf te bouwen! De bank biedt vijf verschillende hypotheekvormen aan voor particulieren, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een bankspaarhypotheek, een aflossingsvrije hypotheek, een hypotheek voor ondernemers en zzp’ers en een speciale hypotheek zoals bijvoorbeeld een overbruggingshypotheek. Deze hypotheken verschillen onder meer van elkaar op het gebied van de aflossing. Bij de ene hypotheekvorm betaalt u maandelijks een vast percentage af, terwijl u bij andere hypotheekvormen alles in een keer dient af te lossen aan het einde van uw looptijd.

Hypotheken online vergelijken

Wanneer u een hypotheek afsluit, wilt u verzekerd zijn van de laagste maandlasten. Om uw maandlasten zo laag mogelijk te houden, is het sterk aan te raden om verschillende hypotheken van de ING met hypotheken bij andere hypotheekverstrekkers te vergelijken. Op onze website vindt u een handige tool om hypotheken met elkaar te vergelijken! Ook bieden we u de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen.