Lloyds Bank hypotheek

De Lloyds Bank is voortgekomen uit de Bank of Scotland en richt zich voornamelijk op het bieden van spaarrekeningen en hypotheken voor particuliere consumenten. Bij de bank worden verschillende hypotheekvormen aangeboden, zodat u vrijwel altijd een hypotheek zult vinden die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Wilt u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aflossen? Of heeft een aflossing aan het einde van de looptijd uw voorkeur? Welk type hypotheek u ook kiest bij de Lloyds Bank, het is belangrijk om hypotheken vooraf met elkaar te vergelijken. Zo bent u ervan verzekerd, dat uw maandlasten zo laag mogelijk zijn op het moment van afsluiten.

Hypotheken bij Lloyds Bank

Bij de Lloyds Bank worden vier verschillende hypotheekvormen aangeboden voor particulieren, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een aflossingsvrije hypotheek, een lineaire hypotheek en een levenhypotheek. De voorwaarden van deze hypotheekvormen zijn zeer verschillend, waardoor het belangrijk is om u vooraf goed in te lezen. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende hypotheekvormen. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een lineaire hypotheek en een annuïteitenhypotheek van de Lloyds Bank? Wij helpen u graag!

Hypotheken online vergelijken

Door verschillende hypotheken met elkaar te vergelijken voorkomt u dat uw maandlasten te hoog worden. Op onze website vindt u een handige vergelijkingstool om hypotheken van verschillende Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers met elkaar te vergelijken. U kunt hypotheken hierbij vergelijken op basis van de hypotheekrente, -voorwaarden, enzovoorts. Ook bieden we u de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen. Dit geeft u een indicatie van de prijsklasse waarin u een woning kunt zoeken.