Munt hypotheek

Munt Hypotheken is een van oorsprong Nederlandse hypotheekverstrekker, die zich enkel richt op de hypotheekmarkt. Bij Munt Hypotheken is het niet mogelijk om geld te sparen of te beleggen. Het aanbod aan hypotheekvormen is bij Munt Hypotheken enigszins beperkt, wat u veel overzicht biedt. Wilt u bijvoorbeeld een hypotheek waarbij u maandelijks een vast bedrag aflost? Of wilt u een hypotheek waarbij de aflossing plaatsvindt aan het einde van de looptijd van uw hypotheek? Laat u goed adviseren door externe hypotheekadviseurs of de adviseurs van Munt Hypotheken zelf over de mogelijkheden die deze hypotheekverstrekker u biedt.

Hypotheken van Munt Hypotheken

Er worden drie verschillende hypotheekvormen aangeboden door Munt Hypotheken, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welke hypotheekvorm het beste bij uw persoonlijke situatie past. Een hypotheekadviseur kan u hier meer over vertellen. Lees de voorwaarden van de verschillende hypotheekvormen altijd goed door, om onaangename financiële verrassingen te voorkomen.

Hypotheken online vergelijken

Bij het afsluiten van een hypotheek wilt u verzekerd zijn van de laagst mogelijke maandlasten, zodat het lenen van geld zo voordelig mogelijk wordt. Op onze website vindt u een handige vergelijkingstool, waarmee u hypotheken van verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar kunt vergelijken. Vergelijk de hypotheekvormen van Munt Hypotheken bijvoorbeeld met de hypotheken van andere Nederlandse of Belgische hypotheekverstrekkers, zodat u de gunstigste optie voor uw situatie vindt. Ook biedt onze website de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen. Dit geeft u een indicatie van de prijsklasse waarin u een woning kunt zoeken.