Nationale Nederlanden hypotheek

De Nationale-Nederlanden is een Nederlandse financiële dienstverlener, die zich richt op het aanbieden van spaarrekeningen, leningen, beleggingsrekeningen en hypotheken voor particulieren. Consumenten hebben hierbij de keuze uit vier verschillende soorten hypotheken, waaronder een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. Dit zijn de meest gekozen hypotheekvormen in Nederland. Welke hypotheekvorm sluit het beste aan bij uw persoonlijke situatie? Het vinden van de juiste hypotheekvorm kan best ingewikkeld zijn. Vraag daarom altijd een hypotheekadvies aan, als u een nieuwe hypotheek gaat afsluiten. Op onze website vindt u meer informatie over verschillende hypotheekvormen en hypotheekverstrekkers.

Hypotheekvormen bij Nationale-Nederlanden

Bij de Nationale-Nederlanden worden vier verschillende hypotheekvormen aangeboden, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een aflossingsvrije hypotheek en een BankSpaar Plus hypotheek. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welke hypotheek het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit. Wilt u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag aflossen? Of kiest u voor de aflossing van uw hypotheek aan het einde van uw looptijd?

Hypotheken online vergelijken

Zorgt u ervoor dat u voorafgaand aan het afsluiten van een hypotheek meerdere hypotheken met elkaar heeft vergeleken. Door hypotheken te vergelijken, voorkomt u te hoge maandlasten! Vergelijk hierbij niet alleen de verschillende hypotheekvormen binnen de Nationale-Nederlanden, maar vergelijk deze ook met de hypotheken bij andere Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers. Op onze website vindt u een handige tool voor het vergelijken van hypotheken. Daarbij biedt onze website een tool voor het berekenen van uw maximale hypotheek. Dit geeft u een indicatie van de prijsklasse, waarin u een hypotheek kunt afsluiten.