NIBC hypotheek

De NIBC Bank was voorheen actief als de Nationale Investeringsbank, welke in 1945 werd opgericht. Het is een van oorsprong Nederlandse bank, die zich naast de Nederlandse markt ook richt op Duitse en Belgische particulieren. Bij NIBC is het mogelijk om geld te sparen, te lenen of een hypotheek af te sluiten. Hierbij worden drie vaste hypotheekvormen aangeboden, zodat u altijd een hypotheek vindt die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Wilt u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag van uw hypotheek aflossen, of kiest u voor een variabele maandelijkse aflossing? Een hypotheekadviseur kan u meer vertellen over de verschillen tussen hypotheekvormen bij de NIBC Bank.

Hypotheken van NIBC

Bij de NIBC Bank worden drie verschillende hypotheekvormen aangeboden, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. De voorwaarden van deze hypotheekvormen verschillen sterk van elkaar, waardoor een passend hypotheekadvies vooraf sterk is aan te bevelen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de belastingaftrek bij een bepaalde hypotheekvorm van NIBC? Hoe snel lost u een hypotheekschuld af? Enzovoorts.

Hypotheken online vergelijken

Om uw maandlasten zo laag mogelijk te houden, is het sterk aan te raden om verschillende hypotheken met elkaar te vergelijken. Kies hierbij niet alleen voor het vergelijken van de verschillende hypotheekvormen binnen de NIBC Bank, maar vergelijk deze hypotheken ook met de hypotheken bij andere Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers. Zo voorkomt u dat u maandelijks teveel moet betalen! Ook vindt u op onze website een handige tool voor het berekenen van uw maximale hypotheek, wat u een indicatie geeft van de prijsklasse waarin u een woning kunt zoeken.