Obvion hypotheek

De van oorsprong Nederlandse hypotheekverstrekker Obvion behoort bij de vijf grootste hypotheekverstrekkers in Nederland. Het bedrijf werd in 2002 opgericht als joint venture van de Rabobank en het pensioenfonds ABP, maar in 2012 kwam het bedrijf volledig in handen van de Rabobank. Obvion richt zich alleen op de hypotheekmarkt en biedt bijvoorbeeld geen spaar- of beleggingsrekeningen voor particulieren aan. Het aantal verschillende hypotheekvormen bij Obvion is groot, wat de reuze ruim maakt bij het afsluiten van een hypotheek. Welke hypotheekvorm sluit het beste bij uw persoonlijke situatie aan?

Hypotheken van Obvion

Obvion biedt vijf verschillende hypotheekvormen aan voor particulieren, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een SpaarGerust hypotheek, een levenhypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. Ook is het bij Obvion mogelijk om tussentijds de hypotheekvorm te wijzigen. Een hypotheekadviseur van Obvion kan u hier meer over vertellen. Laat u goed informeren over de verschillende hypotheekvormen en de aflossing bij een bepaalde hypotheekvorm. Bij sommige hypotheekvormen betaalt u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag als aflossing, terwijl u bij andere hypotheekvormen pas begint met aflossen aan het einde van de looptijd van uw hypotheek.

Hypotheken online vergelijken

Niet iedere hypotheekverstrekker biedt dezelfde hypotheekrente aan voor een bepaalde hypotheekvorm, ook verschillen de hypotheekvoorwaarden vaak. Om uw maandlasten zo laag mogelijk te houden is het sterk aan te raden om hypotheken met elkaar te vergelijken. Vergelijk niet alleen de hypotheken van Obvion, maar vergelijk ook hypotheken van verschillende hypotheekverstrekkers onderling met elkaar. Zo weet u precies wat voor u het voordeligste is!