Rabobank hypotheek

De Rabobank behoort bij de grootste Nederlandse financiële dienstverleners en is in 1972 opgericht. Bij de Rabobank is het mogelijk om geld te sparen, te lenen of te beleggen, daarbij worden verschillende hypotheekvormen aangeboden voor particuliere consumenten. Laat u adviseren door een hypotheekadviseur van de Rabobank, om meer te weten te komen over de verschillende hypotheekvormen bij deze financiële dienstverlener. Tevens vindt u op onze website meer informatie over de meest gekozen hypotheekvormen, zodat u zichzelf al enigszins kunt inlezen. Welke hypotheekvorm sluit het beste bij uw persoonlijke situatie aan?

Hypotheken van de Rabobank

In totaal biedt de Rabobank zes verschillende hypotheken aan, gericht op het kopen of bouwen van een woning. Hieronder vallen onder mee de meest gekozen annuïteitenhypotheek en lineaire hypotheek. Daarbij kunt u kiezen voor een generatiehypotheek, een overbruggingshypotheek, een aflossingsvrije hypotheek en een Rabo Opbouwhypotheek. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welke hypotheek het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit. Wilt u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag van de hypotheek bij de Rabobank aflossen, of kiest u voor een aflossing aan het einde van de looptijd?

Vergelijken van hypotheken

Op onze website vindt u een handige tool voor het vergelijken van hypotheken bij de Rabobank of bij andere Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers. Zo voorkomt u dat uw maandlasten te hoog zijn! Met de vergelijkingstool kunt u hypotheken binnen de Rabobank met elkaar vergelijken, maar deze hypotheken ook vergelijken met dezelfde hypotheekvorm bij een andere hypotheekverstrekker. Tevens bieden we u de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen.