Rijnlandse hypotheek

De Rijnlandse hypotheekbank, in de meeste gevallen afgekort tot RNHB, richt zich met haar financieringsaanbod voornamelijk op vastgoedbeleggers of vastgoedhandelaren. RNHB is onderdeel van de FGH bank, een specialist in de financiering in de vastgoedmarkt. In tegenstelling tot andere banken richt de Rijnlandse hypotheekbank zich in een veel mindere mate op particuliere consumenten. Wel is het mogelijk om hier een hypotheek af te sluiten, als u zich als particulier bezighoudt met de investering in meerdere panden. Binnen de RNHB worden verschillende hypotheekvormen aangeboden, zoals een lineaire hypotheek en een annuïteitenhypotheek. De voorwaarden van deze hypotheekvormen verschillen behoorlijk, waardoor een hypotheekadvies sterk is aan te raden.

Vormen van hypotheken bij Rijnlandse hypotheekbank

Op de website van de Rijnlandse hypotheekbank vindt u een handige tool om te kijken of u als particulier aanspraak maakt op een hypotheek bij deze bank. In veel gevallen zult u gevraagd worden om contact met de hypotheekadviseurs van de bank op te nemen. Wanneer u van plan bent om een pand te kopen waar u niet zelf zult wonen, is de kans groot dat u een hypotheek kunt aanvragen. Juist op deze doelgroep richt de RNHB zich! Bent u een particulier, die wel in het pand wil wonen maar geen klant is van de RNHB of FGH bank, dan is het vaak erg lastig om een hypotheek te verkrijgen. De Rijnlandse hypotheekbank biedt een lineaire hypotheek en annuïteitenhypotheek aan.

Hypotheken online vergelijken

Als investeerder wilt u uw maandlasten zo laag mogelijk houden, zodat de kosten gedekt kunnen worden met uw inkomsten. Het is daarom sterk aan te raden om hypotheken met elkaar te vergelijken. Dit kan met de vergelijkingstool op onze website!