SNS bank hypotheek

De SNS Bank is een van oorsprong Nederlandse bank, die sinds 2013 in handen van de Nederlandse Staat is. Bij de bank is het mogelijk om verschillende financiële diensten af te nemen, zoals een spaarrekening, een lening, een beleggingsrekening en een hypotheek voor de bouw of koop van een nieuwe woning. SNS biedt drie verschillende hypotheekvormen aan, dit zijn de drie meest gekozen hypotheekvormen in Nederland. De kans is hierdoor groot dat een van deze hypotheekvormen aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u bijvoorbeeld elke maand een vast percentage van uw schuld aflossen, of wilt u aan het eind van uw looptijd het volledige bedrag aflossen?

Hypotheken bij SNS bank

Een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek vormen de drie mogelijke hypotheekvormen van de SNS bank. Het is van verschillende aspecten afhankelijk, welk type hypotheek het beste bij uw wensen aansluit. Om financiële verrassingen achteraf te voorkomen, is het sterk aan te raden om een passend hypotheekadvies in te winnen. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende hypotheekvormen van Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers.

Hypotheken online vergelijken

Om uw maandlasten zo laag mogelijk te houden is het vergelijken van hypotheken vaak erg slim. Gebruik de vergelijkingstool op onze website om de hypotheken van verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar te vergelijken. Waar heeft u de laagste maandlasten? Of waar zijn de hypotheekvoorwaarden het gunstigst voor de bouw of koop van uw nieuwe woning? Naast de mogelijkheid om hypotheken te vergelijken, bieden we u de mogelijkheid om uw maximale hypotheek te berekenen.