Tellius hypotheek

Tellius is een Nederlandse hypotheekverstrekker, die zich enkel richt op de hypotheekmarkt in Nederland en België. Zo is het bij deze hypotheekverstrekker bijvoorbeeld niet mogelijk om geld te lenen, te sparen of te beleggen in aandelen en investeringsfondsen. Om het aanbod aan hypotheken overzichtelijk te houden, biedt Tellius slechts drie verschillende hypotheekvormen aan. De kans is groot dat u een geschikte hypotheekvorm vindt, doordat het hierbij gaat om de drie meest gekozen hypotheekvormen in Nederland. Voor welk type hypotheek kiest u bij Tellius?

Hypotheken van Tellius

Bij Tellius is het mogelijk om drie hypotheekvormen af te sluiten, namelijk: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek en een aflossingsvrije hypotheek. De voorwaarden van deze hypotheken verschillen sterk van elkaar, denk bijvoorbeeld aan de aflossing van de hypotheek. Wilt u maandelijks een vast bedrag aflossen, of geeft u de voorkeur aan de aflossing van uw hypotheek aan het einde van de looptijd? Dit onderscheid brengt ook fiscale verschillen met zich mee. Laat u hierover adviseren door een hypotheekadviseur bij u in de buurt.

Hypotheken online vergelijken

Het afsluiten van een hypotheek brengt bepaalde maandlasten met zich mee, die u logischerwijs zo laag mogelijk wilt houden. Hoe vindt u een hypotheek met de laagste maandlasten voor uw situatie? Gebruik de vergelijkingstool op onze website, waarmee u de hypotheken van verschillende hypotheekverstrekkers met elkaar kunt vergelijken. Vergelijk de hypotheken niet alleen op basis van de hypotheekrente bij een bepaalde hypotheekverstrekker, maar kijk bijvoorbeeld ook naar de gestelde hypotheekvoorwaarden. Ook vindt u een handige tool om uw maximale hypotheek te berekenen.