Westland Utrecht hypotheek

De Westland Utrecht Hypotheekbank, afgekort tot WUHB, is het resultaat van een fusie in 1969 van de Westlandsche Hypotheekbank en de Utrechtsche Hypotheekbank. Inmiddels is de bank uitgegroeid tot een betrouwbare aanbieder van sterk uiteenlopende hypotheekvormen. In tegenstelling tot een grote groep andere Nederlandse en Belgische hypotheekverstrekkers, is het aanbod aan hypotheekvormen bij de Westland Utrecht Hypotheekbank erg groot! Naast de meest gekozen hypotheken als een annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek, worden er ook tal van andere hypotheekvormen aangeboden.

Hypotheken bij Westland Utrecht Hypotheekbank

In totaal biedt de Westland Utrecht Hypotheekbank tien verschillende hypotheekvormen aan, te weten: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, een Lage Lasten hypotheek, een BankSpaar Loyaal hypotheek, een vermogensadvies hypotheek, een vermogensbeheer hypotheek, een hypotheek met levensverzekering, een SpaarXtra hypotheek, een Konstant hypotheek en een flexibel krediet hypotheek. Door dit grote aantal hypotheekvormen vindt u vrijwel zeker een hypotheek die aansluit bij uw situatie. Let goed op de verschillen in aflossing, soms gaat dit maandelijks met een vast bedrag en in andere gevallen is dit pas aan het einde van de looptijd van uw hypotheek. Laat u hier eventueel over adviseren door een hypotheekadviseur.

Hypotheken online vergelijken

Door hypotheken te vergelijken van verschillende hypotheekverstrekkers, kunt u uw maandlasten zo laag mogelijk houden. Op onze website vindt u een handige tool om de hypotheken onderling met elkaar te vergelijken. Let hierbij niet alleen op het verschil in hypotheekrente, maar ook op de verschillen in hypotheekvoorwaarden. Onze website biedt naast deze vergelijkingstool tevens een handige tool voor het berekenen van uw maximale hypotheek.