Wie zijn wij?

Hypotheken.nl is een onafhankelijke website waar u hypotheken kunt vergelijken. Hypotheken.nl wordt beheerd door Centeuro B.V. Het overgrote deel van de aanbieders wordt op een rijtje gezet op basis van actuele hypotheekrentes en maandlasten.

Wij proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken om u op hoofdlijnen inzicht te geven in uw hypotheekmogelijkheden. Wij raden u aan om voor advies een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen die u een hypotheekadvies op maat kan geven. Die kan u bovendien adviseren over aanvullende verzekeringen. Centeuro B.V. adviseert niet zelf. Centeuro B.V. kan ook niet voor u een hypotheek bij een specifieke geldverstrekker aanvragen. Een hypotheek aanvragen kan via een adviseur. Wij werken samen met Van Bruggen Adviesgroep. Als u uitgebreider hypotheekadvies wilt hebben, om uw vragen zo goed mogelijk te behandelen of om een hypotheek aan te vragen

AFM registratie
Hypotheken.nl is onderdeel van de collectieve vergunning financiële dienstverlening van Franchnet BV onder AFM-nummer: 12015503 en wordt beheerd door Centeuro BV. Producteninformatie wordt geleverd door Nationale Hypotheekbond B.V. en is geregistreerd onder AFM-nummer: 12016667.

Verdiensten hypotheken.nl
Het gebruik van hypotheken.nl is vrij van kosten. Omdat Centeuro B.V. niet zelf advies geeft of hypotheken voor consumenten aanvraagt, worden wij niet rechtstreeks betaald door de consument. Als u als klant er voor kiest om via hypotheken.nl contact te leggen met een adviseur kan Centeuro daar van de adviseur een financiële vergoeding voor krijgen.

Indien u vragen hebt, kunt u ons bellen per 055 580 5580 of mail ons op postmaster@hypotheken.nl. Wij zijn gevestigd aan de Kerklaan 6, 7311 AG in Apeldoorn.

Indien u direct contact met een adviseur wilt hebben, kunt u gebruik maken van het volgende contactformulier:

Direct afspraak maken